Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích II, Přehled látek používaných v restaurátorské praxi |
Další původce: Kulišanová, Jarmila - editor |
Rozsah: ca 200 s. : il. |
Edice: Řada metodických příruček sv. 2 |
Nakladatelské údaje: Praha: Merkur, 1987 |
Věcné téma: bezpečnost práce Věcné téma: restaurátorství Věcné téma: pracovní právo |
Forma/žánr: metodické příručky |
Anotace: Zdroj anotace: |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 0 | 2 | 0 | |
ÚOP v Plzni | 1 | 0 | 0 | 1 | |
ÚOP v Ústí nad Labem | 1 | 0 | 0 | 1 | |
ÚOP v Pardubicích | 1 | 0 | 0 | 1 | |