Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích II, Přehled látek používaných v restaurátorské praxi |
Ďalší pôvodca: Kulišanová, Jarmila - editor |
[range]: ca 200 s. : il. |
Séria: Řada metodických příruček sv. 2 |
[publishInfo]: Praha: Merkur, 1987 |
Všeobecná téma: bezpečnost práce Všeobecná téma: restaurátorství Všeobecná téma: pracovní právo |
Forma/žáner: metodické příručky |
Anotácia: Zdroj anotácie: |
Spolu | Nedostupné | Absenčne | Prezenčne | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 0 | 2 | 0 | |
ÚOP v Plzni | 1 | 0 | 0 | 1 | |
ÚOP v Ústí nad Labem | 1 | 0 | 0 | 1 | |
ÚOP v Pardubicích | 1 | 0 | 0 | 1 | |