Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích II, Přehled látek používaných v restaurátorské praxi
Ďalší pôvodca: Kulišanová, Jarmila - editor
[range]: ca 200 s. : il.
Séria: Řada metodických příruček sv. 2
[publishInfo]: Praha: Merkur, 1987

Všeobecná téma: bezpečnost práce
Všeobecná téma: restaurátorství
Všeobecná téma: pracovní právo
Forma/žáner: metodické příručky
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Dostupné

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 2 0 2 0
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Sklad D4201/2/a Absenčně 11308/88
Sklad D4201/2/b Absenčně 11309/88
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Sklad 2 0 2 0
ÚOP v Plzni 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Knihovna Plzeň 8401 Prezenčně 8401
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Knihovna Plzeň 1 0 0 1
ÚOP v Ústí nad Labem 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Sklad F146 Prezenčně 8857
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Sklad 1 0 0 1
ÚOP v Pardubicích 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Knihovna P20042 Prezenčně 10166
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Knihovna 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.