BEZPEČNOST |
Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích. II, Přehled látek používaných v restaurátorské praxi. -- 1. vyd. -- Praha : Merkur, 1987. -- ca 200 s. : il.-- (Řada metodických příruček ; sv. 2). -- Kč 0,00. |
bezpečnost práce restaurátorství pracovní právo metodické příručky |
Kulišanová, Jarmila |
11308/88 D4201/2/a Sklad 11309/88 D4201/2/b Sklad |
Půjčeno: 0x |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 0 | 2 | 0 | |
ÚOP v Plzni | 1 | 0 | 0 | 1 | |
ÚOP v Ústí nad Labem | 1 | 0 | 0 | 1 | |
ÚOP v Pardubicích | 1 | 0 | 0 | 1 | |