Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Název (*): Valtice: kolonáda jz. od města (Gloriet)-fasáda na jižní straně /
Údaj o odpovědnosti atd.: Petr Siegl
Datum vzniku (*): 2001
Rozsah: rest. zpráva: 8 s. textu, 9 s. seznam fotodokumentace, 251+183 bar. fotografií na 128+93 s., 2 s. obsah - ve dvou šanonech
Poznámka o jazyku: Příloha: Doplňující petrografický a materiálový průzkum přírodního a umělého kamene: 5 s. textu (Richard Přikryl, 11/2001)
Téma (záhlaví): restaurátorské záměry, průzkumy, zprávy
Geogr. heslo (Záhlaví): Valtice (Česko)
Forma/Žánr Záhlaví: restaurátorská dokumentace
Jméno osoby (záhlaví): Bukovinská, Vanda, 1971-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Hosnedl, Lukáš, 1974-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Korecký, Jan, 1974-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Kracík, Jan, 1978-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Oliva, František
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Polák, Michal
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Siegl, Petr, 1948-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Sklenář, Ondřej, 1980-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Tichý, Tomáš, 1979-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Široký, Martin, 1970-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Kracík Štorkánová, Magdalena
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Interval vzniku od (*): 01.01.2001
Interval vzniku do (*): 31.12.2001
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Brně 2 0 0 2
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv restaurátorské dokumentace 1155-R Dostupné s omezením 9003377
Archiv restaurátorské dokumentace 1156-R Dostupné s omezením 9003378
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv restaurátorské dokumentace 2 0 0 2

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.