Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská dokumentace. Sekretář zdobený intarzií typu boulle ze státního zámku Rájec nad Svitavou (inv. č. 80/414).
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: Malá Lhota
Datum vzniku (*): 2009
Rozsah: 1 sv.
Název: text 3 l., 6 l. bar. fotodokumentace, 1 l. zápis
Uživatelská klíčová slova: sekretáře intarzované ; dřevěné ; intarzie ; boulle
Jméno osoby (záhlaví): Janda, Petr, 1966-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Definiční bod (IDOB_PG): 1975179
Část obce: Rájec
Historická lokalita (Kod_CZ): 13562
Reálný typ lokality: býv. městys
Název lokality: Rájec
Katastrální území: Rájec nad Svitavou
Obec: Rájec-Jestřebí
Okres: Blansko
Kraj: Jihomoravský kraj
Předmět zájmu (*): interiér
Bližší umístění předmětu zájmu: interiér
Předmět zájmu (*): sekretář zdobený intarzií typu boulle - inv. č. 80/414
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
IdReg: 141531
Rejstř. č. ÚSKP: 30112/7-574
Název: zámek
Interval vzniku od (*): 01.12.2009
Interval vzniku do (*): 31.12.2009
Rok akce: 2009
Id prvku: 15137907
Název prvku: zámek s parkem
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 141531
Název právního stavu: zámek
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 30112/7-574
Id právního stavu prvku: 449184
Název právního stavu: Zámek Rájec nad Svitavou
Typ ochrany právního stavu: NKP
Název typu ochrany právního stavu: národní kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 279
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Brně 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv restaurátorské dokumentace 1237/4 Dostupné s omezením 9004008
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv restaurátorské dokumentace 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.