Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): [Ploskovice, LT, socha sv. Anny s malou Pannou Marií v areálu zámku, nabídka restaurátorských prací]
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: Černošice
Datum vzniku (*): 16.4.2002
Rozsah: 1 sv.
Obecná poznámka: nabídka restaurátorských prací
Propojená díla: 5 l., obr.
Jméno osoby (záhlaví): Vitvar, Petr, 1952-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): jiný
Bližší specifikace: žádná
Přírustkový bod (Prir_cis): 63189
Název objektu z GIS: socha sv. Anny
Část obce: Ploskovice
Historická lokalita (Kod_CZ): 61993
Reálný typ lokality: retrodíl hist. osady
Název lokality: Ploskovice I
Katastrální území: Ploskovice
Obec: Ploskovice
Okres: Litoměřice
Kraj: Ústecký kraj
Jiná územní identifikace: zámecký park
Předmět zájmu (*): sousoší sv. Anny s Pannou Marií
Rejstř. č. ÚSKP - NKP: 260
Typ: NP
Název: Zámek Ploskovice (Ploskovice)
Rejstř. č. ÚSKP - NKP: 3399
Typ: ZXn
Název: Ploskovice, ochranné pásmo státního zámku Ploskovice.
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 2149672
Název prvku: zámek Ploskovice
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 137888
Název právního stavu: zámek
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 26694/5-2215
Id právního stavu prvku: 449231
Název právního stavu: Zámek Ploskovice
Typ ochrany právního stavu: NKP
Název typu ochrany právního stavu: národní kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 260
IdReg: 137888
Rejstř. č. ÚSKP: 26694/5-2215
Název: zámek s parkem a hospodářským dvorem
Interval vzniku od (*): 01.01.2002
Interval vzniku do (*): 16.04.2002
Rok akce: 2002
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ústí nad Labem 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sbírka restaurátorských zpráv 2345/R 2345/R Dostupné s omezením 3003432
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.