Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Agentura, která vytvořila originální záznam: BOE016
Jazyk katalogizace: cze
Jméno osoby (záhlaví): Tůma, Petr, 1970-
Výraz pro roli: restaurátor
Název (*): Sousoší sv. Jana Nepomuckého s andělem v Šebetově. Zpráva o restaurátorském průzkumu a návrh restaurátorského zásahu.
Další variantní názvy: Šebetov: sousoší sv. Jana Nepomuckého, průzkum a záměr restaurování.
Místo vzniku: Žirovnice
Datum vzniku (*): 2016
Interval vzniku od (*): 01.09.2016
Interval vzniku do (*): 30.09.2016
Rok akce: 2016
Rok zápisu do papírové evidence: 2020
Rozsah: 1 svazek
Propojená díla: text 4 l., 32 l. bar. fotodokumentace
Druh dokumentu (*): restaurátorský záměr ; restaurátorský průzkum
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Téma (záhlaví): restaurátorské záměry, průzkumy, zprávy
Forma/Žánr Záhlaví: restaurátorská dokumentace
Uživatelská klíčová slova: socha sv. Jana Nepomuckého
Chronol. heslo (záhlaví): 1701-1750
Uživatelská klíčová slova: sochy pískovcové
Část obce: Šebetov
Historická lokalita (Kod_CZ): 16016
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Šebetov
Katastrální území: Šebetov
Obec: Šebetov
Okres: Blansko
Kraj: Jihomoravský kraj
Předmět zájmu (*): sousoší sv. Jana Nepomuckého na návsi
Id prvku: 16309867
Název prvku: sousoší sv. Jana Nepomuckého
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 147947
Název právního stavu: sousoší sv. Jana Nepomuckého
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 36111/7-613
IdReg: 147947
Rejstř. č. ÚSKP: 36111/7-613
Název: sousoší sv. Jana Nepomuckého
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv restaurátorské dokumentace 1403/14 Prezenčně 9005328
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv restaurátorské dokumentace 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.