Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská zpráva. Socha sv. Jana Nepomuckého u kostela. Ratíškovice.
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: Vracov
Datum vzniku (*): 2011
Rozsah: 1 sv.
Název: text 2 l., 24 l. bar. fotodokumentace s popisem
Uživatelská klíčová slova: socha sv. Jana Nepomuckého
Jméno osoby (záhlaví): Krososka, Josef, 1952-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Část obce: Ratíškovice
Historická lokalita (Kod_CZ): 13659
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Ratíškovice
Katastrální území: Ratíškovice
Obec: Ratíškovice
Okres: Hodonín
Kraj: Jihomoravský kraj
Předmět zájmu (*): před kostelem sv. Cyrila a Metoděje
Bližší umístění předmětu zájmu: před kostelem sv. Cyrila a Metoděje
Předmět zájmu (*): socha sv. Jana Nepomuckého
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
IdReg: 136055
Rejstř. č. ÚSKP: 24967/7-2376
Název: kostel sv. Cyrila a Metoděje
Interval vzniku od (*): 01.10.2011
Interval vzniku do (*): 31.10.2011
Rok akce: 2011
Id prvku: 15231968
Název prvku: kostel sv. Cyrila a Metoděje
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 136055
Název právního stavu: kostel sv. Cyrila a Metoděje
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 24967/7-2376
Id prvku: 15232216
Název prvku: socha sv. Jana Nepomuckého
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 136055
Název právního stavu: kostel sv. Cyrila a Metoděje
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 24967/7-2376
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv restaurátorské dokumentace 1228/3 Dostupné s omezením 9003943
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv restaurátorské dokumentace 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.