Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
ROZMAROVÁ, Olga Růžena

Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík]. -- V Praze : Dauphin, 2013. -- 381 s. : il. ; 23 cm. -- (Sporáček ; sv. 6). -- Obálkový název: Myslivecká kuchyně staročeská. -- ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.).


zvěřinová jídla
rybí jídla
kuchařské recepty





MDT: 641.55:637.55
27882/14 C3953 Trvalá výpůjčka
28906/15 C3953/b Trvalá výpůjčka

Půjčeno: 2x
Vypůjčené

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C3953 Prezenčně 27882/14
Trvalá výpůjčka C3953/b Prezenčně 28906/15
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 2 2 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.