Name: Food in early modern Europe / Dane o odpowiedzialności itd: Ken Albala. Authority heading: Albala, Ken, 1964- Relator code: autor Place of publication: Westport (Connecticut, USA) : Name of publisher, distributor, ...: Greenwood Press, Date of publication, distribution, ...: 2003 ISBN: 9780313319624 [020q]: (vázáno) Zasięg: xvii, 260 stran Dalsze dane fizyczne: ilustrace Rozmiar: 24 cm. Agencja, która stworzyła zapis oryginalny: ABE320 Konwencja opisu: rda Język katalogizacji: cze Kod j. tekstu/ zapisu dźwiękowego: język angielski [336a]: text [336b]: xt Source: rdacontent [337a]: bez média [337b]: n Source: rdamedia Typ nośnika+ termin: svazek [338b]: nc Source: rdacarrier Dane o edycji: Food through History. Illustrated Edition Ujedn. nazwa (nagłówek): Food through history. Notatka o bibliografii skrytej itp: Zahrnuje bibliografické odkazy str. 247-250) a rejstříky. Scope and content: Studie o roli jídla v historii masivního vývoje Evropy po středověku. Vliv Nového světa a vznik globálního obchodu, podnítil i začínající zemědělskou revoluci s novými zemědělskými metodámi. Kniha pro studenty a další čtenáře, kteří se zajímají o nesčetné aspekty jídla v ranně novověké Evropě. Location symbol: ABE320 Sygnatura: C4696 Subject Category Code (heading): Dějiny Evropy 94(4) Topical term (heading): stravování ; výživa člověka ; zemědělství General subdivision: historie Topical term (heading): stolování Geographic name (heading): Evropa Genre/Form Heading: učební texty ; monografie [LDR ]: -----nam a22------i 4500 URL: http://www.loc.gov/catdir/toc/fy035/2002028431.html Link text: obsah publikace |