Název (*): Food in early modern Europe / Údaj o odpovědnosti atd.: Ken Albala. Autor: Albala, Ken, 1964- Kód role: autor Místo vydání: Westport (Connecticut, USA) : Jméno nakladatele, distributora, ...: Greenwood Press, (Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2003 ISBN: 9780313319624 Zpřesnění: (vázáno) Rozsah: xvii, 260 stran Další fyzické údaje: ilustrace Rozměr: 24 cm. Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320 Konvence popisu: rda Jazyk katalogizace: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: angličtina Typ obsahu - termín: text Typ obsahu - kód: xt Zdroj: rdacontent Typ média - termín: bez média Typ média - kód: n Zdroj: rdamedia Typ nosiče + termín: svazek Typ nosiče - kód: nc Zdroj: rdacarrier Údaj o edici: Food through History. Illustrated Edition Unif. název (záhlaví): Food through history. Poznámka o skryté bibliografii atd.: Zahrnuje bibliografické odkazy str. 247-250) a rejstříky. Rozsah a obsah: Studie o roli jídla v historii masivního vývoje Evropy po středověku. Vliv Nového světa a vznik globálního obchodu, podnítil i začínající zemědělskou revoluci s novými zemědělskými metodámi. Kniha pro studenty a další čtenáře, kteří se zajímají o nesčetné aspekty jídla v ranně novověké Evropě. Sigla: ABE320 Signatura díla: C4696 Konspekt (záhlaví): Dějiny Evropy 94(4) Téma (záhlaví): stravování ; výživa člověka ; zemědělství Obecné zpřesnění: historie Téma (záhlaví): stolování Geogr. heslo (Záhlaví): Evropa Forma/Žánr Záhlaví: učební texty ; monografie [LDR ]: -----nam a22------i 4500 URL zdroje: http://www.loc.gov/catdir/toc/fy035/2002028431.html Text odkazu: obsah publikace |