Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
V šestnácti esejích předních vědců je uveden přehled chuti, gastronomie, zemědělství a stravovacího aktivismu v literatuře od středověku do současnosti, včetně charakteristiky kuchařských knih jako literatury. Jídlo v literatuře je podáno z různých kritických úhlů, včetně pohlaví a sexuality, rasy, postkoloniální doby, environmentálních problémů a dětské literatury.
Obsahuje bibliografické odkazy a citace v poznámkách každého příspěvku, na str. 262-278 bibliografie doporučené četby.
Vypožičané

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka D8537 Dostupné s omezením 33032/20
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.