Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
V šestnácti esejích předních vědců je uveden přehled chuti, gastronomie, zemědělství a stravovacího aktivismu v literatuře od středověku do současnosti, včetně charakteristiky kuchařských knih jako literatury. Jídlo v literatuře je podáno z různých kritických úhlů, včetně pohlaví a sexuality, rasy, postkoloniální doby, environmentálních problémů a dětské literatury.
Obsahuje bibliografické odkazy a citace v poznámkách každého příspěvku, na str. 262-278 bibliografie doporučené četby.
Vypůjčené

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D8537 Dostupné s omezením 33032/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.