ECKL, Petr, 1977- |
Kulinářské dědictví : kuchařka = Kulinarisches Erbe : Kochbuch / Petr Eckl, Sabine Flöcklmüller, Jiří Mačuda, Alexandra Zvonařová ; překlad: Petr Eckl. -- Vydání první. -- České Budějovice : Jihočeský kraj - Krajský úřad, Odor kultury a památkové péče, 2022. -- 202 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 24 cm. -- ISBN 978-80-87520-81-9 (kroužková vazba). |
1750-1918 18.-20. století česká jídla rakouská jídla tradiční jídla - Česko - 18.-20. století tradiční jídla - Rakousko - 18.-20. století gastronomie - Česko - 18.-20. století gastronomie - Rakousko - 18.-20. století stravovací zvyky - Česko - 18.-20. století stravovací zvyky - Rakousko - 18.-20. století dějiny gastronomie - Česko - 18.-20. století dějiny gastronomie - Rakousko - 18.-20. století kuchařské recepty |
Flöcklmüller, Sabine Mačuda, Jiří, 1978- Zvonařová, Alexandra |
Verweis: Plný text ke stažení - česká verze Verweis: Plný text ke stažení - německá verze |
MDT: 641.56(=162.3) |
35062/23 D9003 Sklad |
Ausgeliehen: 0x |