Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Po stopách "dělníků a umělců sladkého hříchu" :
Další názvové informace: příspěvek k dějinám perníkářského a cukrářského řemesla v Sušici /
Údaj o odpovědnosti atd.: Jan Lhoták
Další variantní názvy: Příspěvek k dějinám perníkářského a cukrářského řemesla v Sušici
Autor: Lhoták, Jan, 1982-
Kód role: autor
Rozsah: 52 stran :
Další fyzické údaje: ilustrace (některé barevné), faksimile
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ obsahu - termín: statický obraz
Typ obsahu - kód: sti
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Agentura, která vytvořila originální záznam: PNE305
Konvence popisu: rda
Jazyk katalogizace: cze
Kód j. textu/zvukového záznamu: čeština
Kód j. resumé, abstraktu aj.: angličtina ; němčina
In: Minulostí Západočeského kraje
In: 601014
In: clanky >> periodikum
In: Minulostí Západočeského kraje
In: 0544-3830
In: Ročník 55 (2020), strana 62-108, 288-290, 302-303
In: 55
In: 2020
Poznámka o skryté bibliografii atd.: Obsahuje bibliografické odkazy
Poznámka o jazyku: Německé a anglické resumé
Sigla: ABE320
Typ dokumentu: Seriály
Konspekt (záhlaví): Potravinářský průmysl 664
Téma (záhlaví): cukrářství
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Geografické zpřesnění: Česko
Téma (záhlaví): perníkářství
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Geografické zpřesnění: Česko
Téma (záhlaví): cechy
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Geografické zpřesnění: Česko
Téma (záhlaví): města
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Geografické zpřesnění: Česko
Geogr. heslo (Záhlaví): Sušice (Klatovy, Česko)
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Forma/Žánr Záhlaví: stati
Zdroj záhlaví nebo termínu: czenas
BI1a - Bibliografie - třídění: Dějiny jednotlivých lokalit
BI1b - Bibliografie - kód: 10c
[LDR ]: -----naa a22------i 4500

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.