Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Konvence popisu: rda
Jméno osoby (záhlaví): Látal, Jiří, 1949-
Výraz pro roli: akademický malíř
Jméno osoby (záhlaví): Kostlán, Martin
Výraz pro roli: restaurátor
Název (*): Závěrečná zpráva. Čištění a konzervace hlavního oltáře děkanského kostela Sv. Bartoloměje v Zábřehu
Místo vzniku: Litomyšl ; Chrudim
Datum vzniku (*): 2004
Interval vzniku od (*): 06.09.2004
Interval vzniku do (*): 24.09.2004
Rok akce: 2004
Rok zápisu do papírové evidence: 2004
Rozsah: 1 sv.
Doprovodný materiál: CD
Propojená díla: 9 l., 16x barev foto 10,0x13,3 cm
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Uživatelská klíčová slova: oltáře ; konzervace
Definiční bod (IDOB_PG): 2551050
Název objektu z GIS: kostel sv. Bartoloměje
Část obce: Zábřeh
Ulice: Farní
Historická lokalita (Kod_CZ): 26669
Reálný typ lokality: býv. hl. městská čtvrť
Název lokality: Zábřeh
Katastrální území: Zábřeh na Moravě
Obec: Zábřeh
Okres: Šumperk
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): hlavní oltář
Id prvku: 18976761
Název prvku: kostel sv. Bartoloměje
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 153460
Název právního stavu: kostel sv. Bartoloměje
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 41350/8-1237
Id prvku: 3224772
Název prvku: oltář hlavní
Název kategorie prvku: část objektu
Id právního stavu prvku: 153460
Název právního stavu: kostel sv. Bartoloměje
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 41350/8-1237
[LDR ]: -----ntm a22------i 4500
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Restaurátorské zprávy R-1104 R-1104 Prezenčně 7000998
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Restaurátorské zprávy 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.