Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Konvence popisu: rda
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Název (*): Sv. Jan Nepomucký; sv. Juda Tadeáš - restaurování. Osek u Přerova, r. 1999 - 2000.
Místo vzniku: Praha
Datum vzniku (*): 1999
Rozsah: 1 sv :
Další fyzické údaje: 3 l textu, 1 l přehledu fotodokumentace, 29 bar. fotografií.
Uživatelská klíčová slova: socha sv. Jana Nepomuckého ; socha sv. Judy Tadeáše
Jméno osoby (záhlaví): Starec, Miloslav, 1927-
Výraz pro roli: akademický sochař
Jméno osoby (záhlaví): Novák, Jiří, 1922-2010
Výraz pro roli: restaurátor
Doplněk ke jménu: Ing.
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Přírustkový bod (Prir_cis): 2295
Název objektu z GIS: socha sv. Tadeáše
Část obce: Osek nad Bečvou
Historická lokalita (Kod_CZ): 11563
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Osek nad Bečvou
Katastrální území: Osek nad Bečvou
Obec: Osek nad Bečvou
Okres: Přerov
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): socha sv. Tadeáše
Přírustkový bod (Prir_cis): 2296
Název objektu z GIS: socha sv. Jana Nepomuckého
Část obce: Osek nad Bečvou
Historická lokalita (Kod_CZ): 11563
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Osek nad Bečvou
Katastrální území: Osek nad Bečvou
Obec: Osek nad Bečvou
Okres: Přerov
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): socha sv. Jana Nepomuckého
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 534798
Název prvku: socha sv. Tadeáše a socha sv. Jana Nepomuckého
Název kategorie prvku: soubor
Id právního stavu prvku: 130094
Název právního stavu: sochy sv. Tadeáše a sv. Jana Nepomuckého
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 19337/8-505
Interval vzniku od (*): 01.01.1999
Interval vzniku do (*): 31.12.2000
Rok zápisu do papírové evidence: 2000
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Restaurátorské zprávy R-0566 R-0566 Dostupné s omezením 7001319
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Restaurátorské zprávy 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.