Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): sv. A: Restaurátorská zpráva. 2. fáze restaurátorských prací v levé boční lodi kostela P. Marie v Potštátě. // sv. B: Druhá zpráva o průběhu malířských prací v hřbitovním kostele P. Marie Nanebevzetí v Potštátě.
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Datum vzniku (*): 1974 ; 1992
Místo vzniku: Olomouc
Rozsah: 2 sv.,
Propojená díla: sv. A: 1 l prův. dopis, 2 l rest. zpráva, 79 čb. fotografií - z toho č. 30 a 56 chybí; // sv. B: 2 l rest. zprávy.
Uživatelská klíčová slova: Potštát
Téma (záhlaví): kostely
Uživatelská klíčová slova: fresky ; Černá Magda ; Kohlová H. ; Šantlová Z.
Osobní jméno: Černá, M.
Výraz pro roli: restaurátor
Osobní jméno: Kohlová, H.
Výraz pro roli: restaurátor
Osobní jméno: Salmonová, R.
Výraz pro roli: restaurátor
Osobní jméno: Šantlová, Z.
Výraz pro roli: restaurátor ; restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Dvořák, Lubomír
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Definiční bod (IDOB_PG): 2552099
Název objektu z GIS: kostel Nanebevzetí Panny Marie
Část obce: Potštát
Ulice: Hřbitovní
Historická lokalita (Kod_CZ): 12856
Reálný typ lokality: býv. městská čtvrť
Název lokality: Horní Předměstí
Katastrální území: Potštát
Obec: Potštát
Okres: Přerov
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): levá boční loď
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Interval vzniku od (*): 01.01.1974
Interval vzniku do (*): 13.07.1992
Rok zápisu do papírové evidence: 1974, 1992
Id prvku: 12607295
Název prvku: kostel Nanebevzetí Panny Marie
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 135359
Název právního stavu: kostel Nanebevzetí P. Marie
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 24301/8-520
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Restaurátorské zprávy R-0233 R-0233 Prezenčně 7000222
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Restaurátorské zprávy 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.