Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
KORBELÁŘOVÁ, Irena a DLUHOŠOVÁ, Radmila a SOBOTKOVÁ, Jitka. Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí. Vydání první. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2020. ISBN 978-80-7510-439-7.
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna Ostrava Prezenčně 14085
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna Ostrava 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.