Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Restaurátorská zpráva. Průzkum historických omítek a barevných vrstev v interiérech a na fasádách bývalého zámeckého pivovaru, sladovny a konírny v Žamberku
Ďalší pôvodca: Říha, Jiří - restaurátor
[range]: 1 savzek 1 část
[publishInfo]: Praha, 2014
Obsahuje:
restaurátorská zpráva textová část 6 l. , barev. obr.příl. 61 s. (122 barev.obr.), výkresy půdorysy se zákrsem sond 5 l. ( bez měřítka)


[Kraj]: Pardubický kraj
[Okres]: Ústí nad Orlicí
[Katastrální území]: Žamberk
[Obec]: Žamberk
[Část obce č. domovní]: Žamberk, 44
[Ulice č. orientační]: Zámecká
[Název lokality]: Žamberk
[Celek / Bližší pojmenování celku]: hospodářská budova - pivovar bývalý zámecký
[Předmět zájmu]: fasády, interiér -omítkové souvrství, barevné vrstvy, stratigrafie výmalby.

[Kraj]: Pardubický kraj
[Okres]: Ústí nad Orlicí
[Katastrální území]: Žamberk
[Obec]: Žamberk
[Část obce č. domovní]: Žamberk, 52
[Ulice č. orientační]: Zámecká
[Název lokality]: Žamberk
[Celek / Bližší pojmenování celku]: hospodářská budova - sladovna
[Objekt / Bližší pojmenování objektu]: sladovna- bývalá
[Předmět zájmu]: fasády, interiér - omítkové souvrství, barevné vrstvy, stratigrafie výmalby.

[Kraj]: Pardubický kraj
[Okres]: Ústí nad Orlicí
[Katastrální území]: Žamberk
[Obec]: Žamberk
[Část obce č. domovní]: Žamberk
[Ulice č. orientační]: Zámecká
[Název lokality]: Žamberk
[Objekt / Bližší pojmenování objektu]: konírna
[Předmět zájmu]: fasády, interiér - omítkové souvrství, barevné vrstvy, stratigrafie výmalby.

[rok_akce_datum_mapovani]: 2014
Kľúčové slová: omítkové souvrství, barevné vrstvy, stratigrafie výmalby - fasády, interiér
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Odborná spisovna RZ5634 RZ5634 Prezenčně 1000787
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Odborná spisovna 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.