Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Bezpečnost a ochrana zdraví na restaurátorských pracovištích II, Přehled látek používaných v restaurátorské praxi
Další původce: Kulišanová, Jarmila - editor
Rozsah: ca 200 s. : il.
Edice: Řada metodických příruček sv. 2
Nakladatelské údaje: Praha: Merkur, 1987

Věcné téma: bezpečnost práce
Věcné téma: restaurátorství
Věcné téma: pracovní právo
Forma/žánr: metodické příručky
Anotace:
Zdroj anotace:

Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna P20042 Prezenčně 10166
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.