Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská zpráva. Restaurátorský průzkum fasády sálového křídla starého zámku v Chudenicích
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: [Praha] ; ; [Prachatice]
Datum vzniku (*): 2005
Rozsah: 1 sv., 1 část
Obecná poznámka: jižní křídlo - restaurátorský průzkum fasád
Propojená díla: textová část 5 s., plán. příl. 3 s., fotodokumentace 7 l. (28x bar. foto), popis fotodokumentace 7 l.
Uživatelská klíčová slova: zámky
Téma (záhlaví): fasády
Uživatelská klíčová slova: restaurátorské průzkumy
Jméno osoby (záhlaví): Mašek, Jiří, 1961-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Merta, Hynek, 1951-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Skořepa, Tomáš, 1960-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorský průzkum
Bližší specifikace: žádná
Definiční bod (IDOB_PG): 104589
Část obce: Chudenice
Číslo domovní: 1
Ulice: U Černínského zámku
Historická lokalita (Kod_CZ): 5491
Reálný typ lokality: městys
Název lokality: Chudenice
Katastrální území: Chudenice
Obec: Chudenice
Okres: Klatovy
Kraj: Plzeňský kraj
Bližší pojmenování celku: Starý zámek
Bližší pojmenování objektu: zámecká budova
Předmět zájmu (*): jižní křídlo
Bližší umístění předmětu zájmu: jižní křídlo
Předmět zájmu (*): fasády
Id prvku: 16125237
Název prvku: zámek starý
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 146273
Název právního stavu: zámek Starý
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 34545/4-2985
IdReg: 146273
Rejstř. č. ÚSKP: 34545/4-2985
Název: zámek Starý
Interval vzniku od (*): 30.09.2005
Interval vzniku do (*): 30.09.2005
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Plánový archiv RZ 1933 Dostupné s omezením
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Plánový archiv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.