Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Zpráva z restaurátorského průzkumu a restaurátorský záměr. Lysá nad Labem. Socha Héfaista (Vulkána) v parku zámku
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Datum vzniku (*): 2009
Rozsah: 1 sv., 1 část
Obecná poznámka: autor : dílna Ignáce Františka Platzera, sloh : pozdní baroko, datace : okolo 1760, rozměry : výška sochy včetně plintu - 2, 02 m, ; materiál : socha - jemnozrnný pískovec bělavé barvy mšenského typu s pozůstatky povrch. úprav, předchozí známé rest. zásahy : 1935, 1956, 1965, 1978
Propojená díla: text 5 l., barev. obr. příl. 5 l. (10x barev. foto 11 x 17 cm)
Téma (záhlaví): barokní sochařství
Jméno osoby (záhlaví): Adamec, Vojtěch, 1956-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorský průzkum
Přírustkový bod (Prir_cis): 69100
Část obce: Lysá nad Labem
Historická lokalita (Kod_CZ): 30645
Reálný typ lokality: díl hist. osady
Název lokality: Lysá nad Labem I
Katastrální území: Lysá nad Labem
Obec: Lysá nad Labem
Okres: Nymburk
Kraj: Středočeský kraj
Místní/pomístní název: před začátkem hlavní osové cesty, parcel.č. 6/31
Bližší pojmenování objektu: socha Héfaista (Vulkána)
Předmět zájmu (*): socha Héfaista (Vulkána)
Název objektu z GIS: socha Hefaista
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 12103934
Název prvku: socha Hefaista
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 132685
Název právního stavu: zámek
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 21770/2-1868
IdReg: 132685
Rejstř. č. ÚSKP: 21770/2-1868
Název: zámek
Interval vzniku od (*): 05.12.2009
Interval vzniku do (*): 05.12.2009
Rok zápisu do papírové evidence: 2013
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv RD 4284
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.