Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Zpráva o restaurování plastiky sv. Františka Xaverského v Pyšelích
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Datum vzniku (*): 1995
Rozsah: 1 sv. 1 část
Obecná poznámka: autor : neznámý, sloh / datace : 1. pol. 18. stol., baroko, materiál : světlý jemnozrnný pískovec, rozměry : výška 226 cm
Propojená díla: text 1 l., barev. obr. příl. 4 l. (7 x pozitiv 9 x 13 cm)
Uživatelská klíčová slova: sochy pískovcové
Téma (záhlaví): baroko
Jméno osoby (záhlaví): Hendrych, Jan, 1936-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Hendrych, Václav
Výraz pro roli: odborný asistent
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Přírustkový bod (Prir_cis): 130068
Název objektu z GIS: socha sv. Františka Xaverského
Část obce: Pyšely
Historická lokalita (Kod_CZ): 29735
Reálný typ lokality: hl. městská čtvrť (neúřední)
Název lokality: Město
Katastrální území: Pyšely
Obec: Pyšely
Okres: Benešov
Kraj: Středočeský kraj
Bližší pojmenování celku: kostel Povýšení sv. Kříže
Bližší pojmenování objektu: socha sv. Františka Xaverského
Předmět zájmu (*): ohradní zeď kostela ; socha sv. Františka Xaverského
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 2141350
Název prvku: kostel Povýšení sv. Kříže
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 124648
Název právního stavu: kostel Povýšení sv. Kříže
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 14302/2-2148
IdReg: 124648
Rejstř. č. ÚSKP: 14302/2-2148
Název: kostel Povýšení sv. Kříže
Interval vzniku od (*): 23.11.1995
Interval vzniku do (*): 23.11.1995
Rok zápisu do papírové evidence: 2015
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv RD 4695 Dostupné s omezením
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.