Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Fyzický popis: ta
Návěští : -----nam a22------a 4500
Číslo záznamu v NB: cnb000019582
Systémové kontrolní číslo: (OCoLC)39433785
Agentura, která vytvořila originální záznam: BOA001
Jazyk katalogizace: cze
Agentura, která záznam modifikovala: ABE320
Konspekt (záhlaví): Potravinářský průmysl 664 ; Bibliografie. Katalogy 01
Třídník MDT: 019.922
Autor: Kuttelvašer, Zdeněk, 1923-
Kód role: autor
Název (*): Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu :
Další názvové informace: retrospektivní bibliografie potravinářské literatury v českých zemích do r. 1945.
Číslo části/sekce díla: Díl 2,
Název části/sekce díla: Skladování a zpracování neúdržných produktů, kvasný průmysl /
Údaj o odpovědnosti atd.: sestavili Zdeněk Kuttelvašer a Marie Čurdová
Upřesnění názvu: Skladování a zpracování neúdržných produktů, kvasný průmysl
Označení vydání: 1. vyd.
Místo vzniku: Praha :
Jméno nakladatele: Státní nakladatelství technické literatury,
Datum vzniku (*): 1986
Rozsah: 241 s. :
Další fyzické údaje: fot. ;
Rozměr: 24 cm
Údaj o edici: Bibliografie, prameny ;
Označení svazku/pořadí: 24
Obecná poznámka: 500 výt. ; Obsahuje rejstřík
Poznámka o vydavateli: Vydavatel: Národní technické muzeum
Téma (záhlaví): potravinářský průmysl
Obecné zpřesnění: dějiny
Geografické zpřesnění: Česko
Forma/Žánr Záhlaví: bibliografie
Jméno osoby (záhlaví): Čurdová, Marie
Kód role: autor
Akce/Korp. (záhlaví): Národní technické muzeum (Praha, Česko)
Kód role: nakladatel, vydavatel
Unifikovaný název: Bibliografie, prameny
Sigla: ABE320
Signatura díla: D4133/2
964a: Potravinářský průmysl - dějiny - bibliografie
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sklad D4133/2 Absenčně 10385/87
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sklad 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.