Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Fyzický popis: ta
Návestie : -----nam a22------a 4500
Číslo záznamu v NB: cnb000019581
Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: BOA001
Jazyk katalogizácie: cze
Agentúra, ktorá záznam modifikovala: ABE320
Konspekt (záhlavie): Potravinářský průmysl 664 ; Bibliografie. Katalogy 01
Triednik MDT: 019.922
Autor: Kuttelvašer, Zdeněk, 1923-
Kód role: autor
Hlavný názov: Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu :
Ďalšie názvové informácie: retrospektivní bibliogafie potravinářské literatury v českých zemích do r. 1945.
Číslo časti/sekcie diela: Díl 1.,
Názov časti/sekcie diela: Potravinářství všeobecně a obory zabývající se zpracováním sacharidických a olejnatých surovin /
Údaj o zodpovednosti atď.: sestavili Zdeněk Kuttelvašer a Marie Čurdová
Hlavný názov/skrátený názov: Potravinářství všeobecně a obory zabývající se zpracováním sacharidických a olejnatých surovin
Označenie vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Praha :
Meno nakladateľa: Státní nakladatelství technické literatury,
(Dátum) rok vydania: 1986
listov obrazových príloh: 275 s.
Údaj o edícii: Bibliografie, prameny ;
Označenie zväzku/poradie: 23
Poznámka o vydavateľovi: Vydavatel: Národní technické muzeum
Vecná téma (záhlavie): potravinářský průmysl
Všeobecné spresnenie: dějiny
Geografické spresnenie: Česko
Žáner/forma (záhlavie): bibliografie
Meno osoby (záhlavie): Čurdová, Marie
Kód role: autor
Akcia/Korporácia (záhlavie): Národní technické muzeum (Praha, Česko)
Kód role: nakladateľ, vydavateľ
Unifikovaný názov: Bibliografie, prameny
Sigla: ABE320
Signatúra: D4133/1
964a: Potravinářský průmysl - dějiny - bibliografie
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Sklad D4133/1 Absenčně 10384/87
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Sklad 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.