Detail dokumentu
Návěští : -----nam a22------a 4500 Fyzický popis: ta Číslo záznamu v NB: cnb001300216 ISBN: 80-7335-036-X (váz.) Zrušené/neplatné ISBN: 9788073350369 Systémové kontrolní číslo: (OCoLC)56862674 Agentura, která vytvořila originální záznam: ABA001 Jazyk katalogizace: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: čeština ; angličtina ; němčina Konspekt (záhlaví): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Konspekt (záhlaví): Lingvistika. Jazyky 81 Podpole NK: 11 Třídník MDT: 81'374.8-022.218 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: 641/642 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: 640.4 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: 81'373.46 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (038)81 Identifikátor vydání: MRF Autor: Křivánek, Mirko Kód role: autor Název (*): Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem / Údaj o odpovědnosti atd.: Mirko Křivánek Označení vydání: Vyd. 1. Místo vzniku: Praha : Jméno nakladatele: Leda, Datum vzniku (*): 2004 Rozsah: 366 s. ; Rozměr: 22 cm Téma (záhlaví): pohostinství ; oborová terminologie ; gastronomie ; kuchařství Forma/Žánr Záhlaví: vícejazyčné překladové slovníky ; terminologické slovníky ISBN v čárovém kódu: 9788073350369 Údaje o vydání ISBN: 1. vyd. Údaj o ověření: 20040428 Sigla: ABE320 Signatura díla: D7389 Šifra zpracovatele: 001300216 |
Rozpis svazků
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 0 | 0 | 1 | |
Recenze
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
Žádné příspěvky