Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Nový encyklopedický slovník gastronomie / Jiří Černý
Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích/
Černý, Jiří, 1939-
Ďalší pôvodca: Černá, Marie
Ďalší pôvodca: Nodl, Ladislav
range: 2 sv. : il.
ISBN: 80-86351-10-6 (sv. 1.)
ISBN: 80-86351-11-4 (sv. 2.)

Všeobecná téma: gastronomie
Všeobecná téma: kuchařství
Všeobecná téma: potraviny
Všeobecná téma: nápoje
Všeobecná téma: suroviny
Forma/žáner: terminologické slovníky
Forma/žáner: výkladové slovníky
Forma/žáner: encyklopedie
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 2 0 0 2
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo Poznámka
Trvalá výpůjčka D7390/A-K Prezenčně 27888/14 Sv. 1
Trvalá výpůjčka D7390/L-Ž Prezenčně 27889/14 Sv. 2
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 2 0 0 2

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.