Detail dokumentu
Návestie : -----nam a22------a 4500 ISBN: 80-86351-10-6 (sv. 1.) Číslo záznamu v NB: cnb003056662 ISBN: 80-86351-11-4 (sv. 2.) Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: ABD001 Jazyk katalogizácie: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: viaceré jazyky ; albánčina ; angličtina ; arabčina ; arménčina ; bulharčina ; čeština ; čínština ; dánčina ; estónčina ; fínčina ; francúzština ; hindčina ; indonézsky jazyk ; írčina ; islandčina ; taliančina ; japončina ; jidiš ; kórejčina ; litovčina ; maďarčina ; nemčina ; nórčina ; gréčtina, súčasná (po 1453) ; poľština ; portugalčina ; rumunčina ; ruština ; slovenčina ; hrv ; srp ; svahilčina ; španielčina ; švédčina ; thajčina ; turečtina ; vietnamčina ; holandčina Konspekt (záhlavie): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Autor: Černý, Jiří, 1939- Kód role: autor Hlavný názov: Nový encyklopedický slovník gastronomie / Údaj o zodpovednosti atď.: Jiří Černý Obálkový názov: Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích Označenie vydania: 2. vyd. Miesto vydania: [Úvaly] : Meno nakladateľa: Ratio, (Dátum) rok vydania: [20--] listov obrazových príloh: 2 sv. : Ďalšie fyzické údaje: il. Obsahuje: Sv. 1. A-K. 232 s. -- sv. 2. L-Ž. 247 s. Vecná téma (záhlavie): gastronomie ; kuchařství ; potraviny ; nápoje ; suroviny Žáner/forma (záhlavie): terminologické slovníky ; výkladové slovníky ; encyklopedie Meno osoby (záhlavie): Černá, Marie Kód role: ilustrátor Meno osoby (záhlavie): Nodl, Ladislav Kód role: autor doslovu, tiráže atď. 900a: ABD001 900b: 15 Sigla: ABE320 Signatúra: D7390 998a: 005891199 |
Rozpis zväzkov
Spolu | Nedostupné | Absenčne | Prezenčne | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 0 | 0 | 2 | |
Diskusia
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.