Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
ČERNÝ, Jiří, 1939-

Nový encyklopedický slovník gastronomie / Jiří Černý. -- 2. vyd. -- [Úvaly] : Ratio, [20--]. -- 2 sv. : il. -- Obálkový názov: Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích. -- ISBN 80-86351-10-6 (sv. 1.). -- ISBN 80-86351-11-4 (sv. 2.).


gastronomie
kuchařství
potraviny
nápoje
suroviny
terminologické slovníky
výkladové slovníky
encyklopedie


Černá, Marie
Nodl, Ladislav



27888/14 D7390/A-K Trvalá výpůjčka
27889/14 D7390/L-Ž Trvalá výpůjčka

Požičané: 0x
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 2 0 0 2
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo Poznámka
Trvalá výpůjčka D7390/A-K Prezenčně 27888/14 Sv. 1
Trvalá výpůjčka D7390/L-Ž Prezenčně 27889/14 Sv. 2
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 2 0 0 2

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.