Skip to main content

Work detail

Content

List of literature

Rating

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
Nový encyklopedický slovník gastronomie / Jiří Černý
Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích/
Černý, Jiří, 1939-
Originator: Černá, Marie
Originator: Nodl, Ladislav
range: 2 sv. : il.
ISBN: 80-86351-10-6 (sv. 1.)
ISBN: 80-86351-11-4 (sv. 2.)

Subject: gastronomy
Subject: cookery
Subject: food
Subject: beverages
Subject: primary commodities
Theme/Genre: terminological dictionaries
Theme/Genre: explanatory dictionaries
Theme/Genre: encyclopedias
Annotation:
Annotation source:

Presence only

Items overview

Total Unavailable Absence Presence
Generální ředitelství 2 0 0 2
Location Location mark Store mark Borrow category Inc. number Note
Trvalá výpůjčka D7390/A-K Prezenčně 27888/14 Sv. 1
Trvalá výpůjčka D7390/L-Ž Prezenčně 27889/14 Sv. 2
Location Total Unavailable Absence Presence
Trvalá výpůjčka 2 0 0 2

Discussion

[Loading...]
No posts
To add comments, please login.