Dokument Detail
Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell |
Originator: Piras, Claudia, 1966- |
range: 496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 26 cm |
ISBN: 978-80-7391-135-5 (váz.) |
Subject: gastronomie - Itálie Subject: potraviny - Itálie Subject: kuchařské suroviny - Itálie Subject: pochutiny - Itálie Subject: italská jídla |
Theme/Genre: příručky Theme/Genre: kuchařské recepty |
Verweis: Obsah |
Annotation: Annotation source: |
Bände Aufschlüsselung
Total | Nicht Verfügbar | Absenze | Präsenz | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 0 | 0 | 1 | |
Reviews
Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden
Keine Beiträge