Detal dokumentu
Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell |
Dalszy autor: Piras, Claudia, 1966- |
range: 496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 26 cm |
ISBN: 978-80-7391-135-5 (váz.) |
Subject: gastronomie - Itálie Subject: potraviny - Itálie Subject: kuchařské suroviny - Itálie Subject: pochutiny - Itálie Subject: italská jídla |
Forma: příručky Forma: kuchařské recepty |
Link: Obsah |
Anotacja: Źródło adnotacji: |
Rozpis woluminów
Razem | Niedostępne | Absencyjnie | Prezencyjnie | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 0 | 0 | 1 | |
Recenzje
W ciągu dodania komentarzy zaloguj się.
Żadne notatki