Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Červený Hrádek : klenba zadního průjezdu : restaurování štukové výzdoby klenby a přilehlých ploch omítek horního úseku čelní a zadní stěny průjezdu : restaurátorská zpráva
Návěští : -----ntm a22------a 4500
Další variantní názvy: [Červený Hrádek, CV, č. p. 1 - zámek, štuková výzdoba klenby průjezdu]
Místo vzniku: Praha
Datum vzniku (*): 2014
Rozsah: 1 sv.
Propojená díla: 6 l., 43 l. barev. foto.
Jméno osoby (záhlaví): Justa, Petr, 1955-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Adamec, Vojtěch, 1956-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Bližší specifikace: žádná
Definiční bod (IDOB_PG): 2202637
Část obce: Červený Hrádek
Číslo domovní: 1
Historická lokalita (Kod_CZ): 1982
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Červený Hrádek
Katastrální území: Červený Hrádek u Jirkova
Obec: Jirkov
Okres: Chomutov
Kraj: Ústecký kraj
Ulice: 
Číslo orientační: 
Poznámka k předmětu zájmu: průjezd, štuková výzdoba klenby
Poznámka k lokalizaci: 
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
IdReg: 137744
Rejstř. č. ÚSKP: 26556/5-490
Název: zámek
Interval vzniku od (*): 01.01.2014
Interval vzniku do (*): 23.09.2014
Upřesnění data vzniku: 23.9.2014
Rok akce: 2014
Rok zápisu do papírové evidence: 2015
Id prvku: 2328316
Název prvku: zámek
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 137744
Název právního stavu: zámek
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 26556/5-490
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ústí nad Labem 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sbírka restaurátorských zpráv 2765/R 2765/R Dostupné s omezením
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.