Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Fyzický popis: ta
Návestie : -----nam a22------a 4500
Číslo záznamu v NB: cnb002636799
ISBN: 978-80-7462-441-4
Spresnenie: (váz.)
Systémové kontrólne číslo: (OCoLC)900136727
Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: OLA001
Jazyk katalogizácie: cze
Agentúra, ktorá záznam modifikovala: ABA001
Kód j. textu/zvukového záznamu: čeština
Kód j. originálu a/alebo prekladu textu: angličtina
Kód geografickej oblasti: e-fr---
Konspekt (záhlavie): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641
Podpole NK: 19
Triednik MDT: 641/642
Identifikátor vydaní: MRF
Triednik MDT: 641.568(44)
Identifikátor vydaní: MRF
Triednik MDT: (44)
Identifikátor vydaní: MRF
Triednik MDT: (035)
Identifikátor vydaní: MRF
Triednik MDT: (083.12)
Identifikátor vydaní: MRF
Autor: Child, Julia, 1912-2004
Kód role: autor
Hlavný názov: Umění francouzské kuchyně :
Ďalšie názvové informácie: světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Údaj o zodpovednosti atď.: Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
Označenie vydania: Vyd. 1.
Miesto vydania: V Brně :
Meno nakladateľa: Jota,
(Dátum) rok vydania: 2014
listov obrazových príloh: 895 s. ;
Rozmer: 24 cm
Údaj o edícii: Populárně naučná
Všeobecná poznámka: Obsahuje rejstřík
Resumé: 524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech. ; Kniha učí, jak snadno připravit skvělé jídlo, které výborně chutná, krásně vypadá a nádherně voní. Základ tvoří výběr nejčerstvějších a nejlepších ingrediencí a správná technika. Popisuje složitosti francouzské kuchyně při domácím vaření. Recepty jsou rozdělené do deseti kapitol: polévky, omáčky, vejce, předkrmy a obědová jídla, ryby, drůbež, maso, zelenina, studená kuchyně, dezerty a koláče.
Vecná téma (záhlavie): kuchařství
Geografické spresnenie: Francie
Vecná téma (záhlavie): francouzská jídla
Žáner/forma (záhlavie): příručky ; kuchařské recepty
Meno osoby (záhlavie): Beck, Simone, 1904-1991
Kód role: autor
Meno osoby (záhlavie): Bertholle, Louisette
Kód role: autor
Originál: Mastering the art of French cooking
Originál: Česky
Unif. názov (záhlavie): Populárně naučná
900a: ABA001
900b: 18
Sigla: ABE320
Signatúra: D7677
998a: 006388204
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka D7677 Prezenčně 28901/15
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.