Detail dokumentu
Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita / Irena Korbelářová a kolektiv |
Korbelářová, Irena, 1963- |
range: 271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm |
ISBN: 978-80-7510-176-1 |
publishInfo: Opava :: Slezská univerzita v Opavě,, 2015 |
Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Evropa střední Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Slezsko Všeobecná téma: history of gastronomy - Europe, Central Všeobecná téma: history of gastronomy - Silesia |
Forma/žáner: kolektivní monografie Forma/žáner: collective monographs |
Anotácia: Zdroj anotácie: |
Rozpis zväzkov
Spolu | Nedostupné | Absenčne | Prezenčne | ||
---|---|---|---|---|---|
ÚOP v Ostravě | 1 | 0 | 0 | 1 | |
Recenzie
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.
Žiadne príspevky