Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita / Irena Korbelářová a kolektiv
Korbelářová, Irena, 1963-
range: 271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
ISBN: 978-80-7510-176-1
publishInfo: Opava :: Slezská univerzita v Opavě,, 2015

Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Evropa střední
Všeobecná téma: dějiny gastronomie - Slezsko
Všeobecná téma: history of gastronomy - Europe, Central
Všeobecná téma: history of gastronomy - Silesia
Forma/žáner: kolektivní monografie
Forma/žáner: collective monographs
Anotácia:
Zdroj anotácie:


Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
ÚOP v Ostravě 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Knihovna Prezenčně 12764
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Knihovna 1 0 0 1

Recenzie

Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.
[Loading...]
Žiadne príspevky