Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Konvence popisu: rda
Návěští : -----ntm a22------a 4500
Název (*): Závěrečná restaurátorská zpráva : restaurátorské práce k opravě štukové výzdoby a výmalby refektáře po opakovaném zatečení klenby
Místo vzniku: Praha
Datum vzniku (*): 2015
Rozsah: 1 sv --
Doprovodný materiál: 1 CD-ROM
Propojená díla: 4 l., 5 l. barev. foto., 1 l. příl.
Jméno osoby (záhlaví): Mašek, Jiří
Výraz pro roli: restaurátor
Akce/Korp. (záhlaví): AKANT ART (firma)
Výraz pro roli: zhotovitel
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Bližší specifikace: žádná
Přírustkový bod (Prir_cis): 24738
Název objektu z GIS: refektář čp. 1
Část obce: Doksany
Historická lokalita (Kod_CZ): 71611
Reálný typ lokality: retrodíl hist. osady
Název lokality: Doksany I
Katastrální území: Doksany
Obec: Doksany
Okres: Litoměřice
Kraj: Ústecký kraj
Název areálu: premonstrátský klášter
Poznámka k předmětu zájmu: štuková výzdoba a výmalby
Poznámka k lokalizaci: 
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 15331125
Název prvku: refektář
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 131042
Název právního stavu: klášter
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 20225/5-1994
Id prvku: 779535
Název prvku: bývalý klášter premonstrátek
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 131042
Název právního stavu: klášter
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 20225/5-1994
Interval vzniku od (*): 01.01.2015
Interval vzniku do (*): 31.12.2015
Rok akce: 2015
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ústí nad Labem 2 0 0 2
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sbírka restaurátorských zpráv 3159/R 3159/R Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 3159a/R 3159a/R Prezenčně
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 2 0 0 2

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.