Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Návěští : -----nab a22------a 4500
Agentura, která vytvořila originální záznam: PNE305
Jazyk katalogizace: cze
Konvence popisu: rda
Kód j. resumé, abstraktu aj.: čeština ; angličtina ; němčina
Konspekt (záhlaví): Archeologie 902 ; Hornictví 622 ; Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky 63
Autor: Derner, Kryštof, 1974-
Kód role: autor
Název (*): Otázka zemědělství a potravinářské produkce středověkých hornických komunit /
Údaj o odpovědnosti atd.: Kryštof Derner, Petr Hrubý
Další fyzické údaje: černobílé ilustrace, mapy, plány, grafy
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ obsahu - termín: statický obraz
Typ obsahu - kód: sti
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Poznámka o jazyku: Český a anglický abstrakt, německý souhrn
Téma (záhlaví): archeologické nálezy
Geografické zpřesnění: Česko
Téma (záhlaví): hornictví
Obecné zpřesnění: středověk
Geografické zpřesnění: Česko
Téma (záhlaví): zemědělství
Obecné zpřesnění: středověk
Geografické zpřesnění: Česko
Téma (záhlaví): potraviny
Obecné zpřesnění: středověk
Geografické zpřesnění: Česko
Téma (záhlaví): archeobotanika
Geografické zpřesnění: Česko
Téma (záhlaví): archeologické výzkumy
Geografické zpřesnění: Česko
Jméno osoby (záhlaví): Hrubý, Petr, 1973 červen 1.-
Kód role: autor
In: Archaeologia historica
In: Archaeologia historica
In: 600777
In: clanky >> periodikum
In: Roč. 43 (2018), č. 1, s. 213-245
In: 0231-5823
In: 2018
In: Muzejní a vlastivědná společnost (Brno, Česko)
Sigla: PNE305
Signatura díla: 15580
BI1a - Bibliografie - třídění: Archeologie. Středověk
BI1b - Bibliografie - kód: 9d
BI2a - Bibliografie - třídění: Obecná historie
BI2b - Bibliografie - kód: 10a
Id prvku: 22617885
Název prvku: zaniklá hornická osada Kremsiger
Název kategorie prvku: areál

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.