Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Rozsah a obsah: Kniha pojednává o kultuře stolování v období Francouzské revoluce. Na konci publikace najdeme 20 dobových receptů.
Vydalo Les Éditions de la Bisquine.
Obsahuje bibliografii.
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka D8332 Absenčně 31462
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 0 0 1

Recenzie

Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.
[Loading...]
Žiadne príspevky