Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Rozsah a obsah: Kniha pojednává o dějinách stolování a gastronomie ve Francii. Jednotlivé kapitoly jsou rozděleny dle témat např.: saláty,ovoce, zelenina, předkrmy, ryby, maso. Každá z kapitol je opatřena dobovými recepty.
Obsahuje rejstřík.
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka D8331 Absenčně 31463/19
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.