Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Návěští : -----nam a22------a 4500
ISBN: 9782258136540
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320
Jazyk katalogizace: cz
Konvence popisu: rda
Konspekt (záhlaví): Dějiny Francie a Monaka 94(44/449.49)
Autor: Baylac, Marie-Hélène, 1948-
Kód role: autor
Název (*): Un repas gourmand á la francaise :
Další názvové informace: Historie, reccetes, et littérature /
Údaj o odpovědnosti atd.: Marie-Héléne Baylac
Místo vydání: Paříž :
Jméno nakladatele, distributora, ...: -,
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2016
Rozsah: 620 s.
Další fyzické údaje: il.
Rozměr: 22 cm
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Obecná poznámka: Obsahuje rejstřík.
Rozsah a obsah: Kniha pojednává o dějinách stolování a gastronomie ve Francii. Jednotlivé kapitoly jsou rozděleny dle témat např.: saláty,ovoce, zelenina, předkrmy, ryby, maso. Každá z kapitol je opatřena dobovými recepty.
Chronol. heslo (záhlaví): 17.-19. stol.
Téma (záhlaví): recepty ; jídla ; dějiny gastronomie
Geogr. heslo (Záhlaví): Francie
Forma/Žánr Záhlaví: obrazové publikace
Sigla: ABE320
Signatura díla: D8331
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D8331 Absenčně 31463/19
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 0 0 1

Recenze

Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
[Loading...]
Žádné příspěvky