Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Rozsah a obsah: Práce z oblasti kulturních dějin a dějin každodennosti. Na základě archeologických nálezů i písemných pramenů rekonstruuje autorka složení stravy našich předků. Soustřeďuje se na poměry evropské. Popisuje jednotlivé druhy potravin (rostlinného i živočišného původu), jejich rozšíření i způsoby zpracování. Zmiňuje se o jídlu všedního dne, ale i o slavnostech a hostinách, vybavení středověké kuchyně atd. Uvádí i řadu receptů na dobová jídla.
Přepisy receptů s. 408-511
dotisk 2012
Literatura na s. 381-406
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 2 0 0 2
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka D6689 Prezenčně 24926/11
Trvalá výpůjčka D6689/b Prezenčně 25015/11
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 2 0 0 2
ÚOP v Telči 1 0 0 1
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
MC Knihovna KH3573 EDU_KH3573 Prezenčně 3573
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
MC Knihovna 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.