Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Dobrou chuť / kolektiv autorů
Rozsah: 135 s. : il.
ISBN: 80-86260-26-7

Věcné téma: stolování
Věcné téma: vaření
Věcné téma: jídla
Věcné téma: stravování
Anotace:
Zdroj anotace:


Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Českých Budějovicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna PP 1732 Prezenčně 1702
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 0 1

Recenze

Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
[Loading...]
Žádné příspěvky