Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská zpráva a dokumentace. Kachlová kamna v prostorách Clam-Gallasova paláce v Praze, v místnostech CG 28, 30, 37
Návěští : -----ntm a22------a 4500
Upřesnění názvu: Čp. 158/I - 2 klachlová kamna a mramorový krb
Místo vzniku: Praha - Litomyšl
Datum vzniku (*): [2000]
Rozsah: 1 sv., 2 části
Název: text 1 l. -- ; fotogr. 8 l.
Uživatelská klíčová slova: kamna
Jméno osoby (záhlaví): Středa, Jiří, 1956-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Bartůněk, Arnold, 1955-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Definiční bod (IDOB_PG): 1793840
Část obce: Staré Město
Historická lokalita (Kod_CZ): 84345
Reálný typ lokality: retrodíl hist. osady
Název lokality: Staré Město I
Katastrální území: Staré Město
Obec: Praha
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Název objektu: Clam-Gallasův palác
Ulice: Husova
Číslo orientační: 20
Číslo domovní: 158
Poznámka k předmětu zájmu: 1. patro místnosti CG 28, 30, 37, 2 kachlová kamna, mramorový krb
Poznámka k lokalizaci: 
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
IdReg: 150122
Rejstř. č. ÚSKP: 38155/1-2
Název: palác Clam - Gallasův, kašna "Terezka"
Interval vzniku od (*): 01.01.2000
Interval vzniku do (*): 04.09.2000
Rok akce: [2000]
Rok zápisu do papírové evidence: 2000
Id prvku: 15446922
Název prvku: Clam-Gallasův palác, kašna "Terezka"
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 150122
Název právního stavu: Clam - Gallasův palác
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 38155/1-2
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v hlavním městě Praze 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Dokumentace RZ 24 C Dostupné s omezením 8749/
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Dokumentace 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.