Detail dokumentu
Fyzický popis: ta Návěští : -----nam a22------a 4500 Číslo záznamu v NB: cnb002430688 ISBN: 978-3-89919-247-6 (váz.) Agentura, která vytvořila originální záznam: CBA001 Jazyk katalogizace: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: čeština Kód j. originálu a/nebo překladu textu: němčina Konspekt (záhlaví): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Třídník MDT: 641.568(436) Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (083.12) Identifikátor vydání: MRF Autor: Salfellner, Gabriela Kód role: autor Název (*): Nejlepší recepty c.k. dvorní kuchyně : Další názvové informace: od hovězí špičky k císařskému trhanci / Údaj o odpovědnosti atd.: Gabriela Salfellner ; [z německého originálu přeložil Pavel Cink] Místo vzniku: [Praha] : Jméno nakladatele: Vitalis, Datum vzniku (*): c2012 Rozsah: 80 s. : Další fyzické údaje: il. ; Rozměr: 18 cm Téma (záhlaví): rakouská jídla Forma/Žánr Záhlaví: kuchařské recepty Sigla: ABE320 Signatura díla: D7387 |
Rozpis svazků
Diskuze
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.