Detail dokumentu
Návestie : -----nam a22------a 4500 Fyzický popis: ta Číslo záznamu v NB: cnb002430688 ISBN: 978-3-89919-247-6 (váz.) Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: CBA001 Jazyk katalogizácie: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: čeština Kód j. originálu a/alebo prekladu textu: nemčina Konspekt (záhlavie): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Triednik MDT: 641.568(436) Identifikátor vydaní: MRF Triednik MDT: (083.12) Identifikátor vydaní: MRF Autor: Salfellner, Gabriela Kód role: autor Hlavný názov: Nejlepší recepty c.k. dvorní kuchyně : Ďalšie názvové informácie: od hovězí špičky k císařskému trhanci / Údaj o zodpovednosti atď.: Gabriela Salfellner ; [z německého originálu přeložil Pavel Cink] Miesto vydania: [Praha] : Meno nakladateľa: Vitalis, (Dátum) rok vydania: c2012 listov obrazových príloh: 80 s. : Ďalšie fyzické údaje: il. ; Rozmer: 18 cm Vecná téma (záhlavie): rakouská jídla Žáner/forma (záhlavie): kuchařské recepty Sigla: ABE320 Signatúra: D7387 |
Rozpis zväzkov
Recenzie
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.
Žiadne príspevky