Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
LDR    -----nam a22------a 4500
001    001000001260187
003    CZ-PrNPU
005    20190819163321.6
008    ------s2016----fr------------------fre--
020    $a9782258136540
040    $aABE320$bcz$erda
072  7 $a94(44/449.49)$xDějiny Francie a Monaka$2Konspekt$98
100 1  $aBaylac, Marie-Hélène,$d1948-$7jo2017942708$4aut
245 10 $aUn repas gourmand á la francaise :$bHistorie, reccetes, et littérature /$cMarie-Héléne Baylac
264  1 $aPaříž :$b-,$c2016
300    $a620 s.$bil.$c22 cm
336    $atext$btxt$2rdacontent
337    $abez média$bn$2rdamedia
338    $asvazek$bnc$2rdacarrier
500    $aObsahuje rejstřík.
520 2  $aKniha pojednává o dějinách stolování a gastronomie ve Francii. Jednotlivé kapitoly jsou rozděleny dle témat např.: saláty,ovoce, zelenina, předkrmy, ryby, maso. Každá z kapitol je opatřena dobovými recepty.
648  4 $a17.-19. stol.$7ch757025
650 04 $arecepty
650 04 $ajídla$7ph114847
650 04 $adějiny gastronomie$7ph484339
651  4 $aFrancie$7ge129152
655  4 $aobrazové publikace$7fd132947
910    $aABE320$bD8331
997    $tKN
Len prezenčne

Rozpis zväzkov

Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka D8331 Absenčně 31463/19
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 0 0 1

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.