Detail dokumentu
Návěští : -----nam a22------a 4500 Fyzický popis: ta Číslo záznamu v NB: cnb002435844 ISBN: 978-80-7272-430-7 Zpřesnění: (váz.) Systémové kontrolní číslo: (OCoLC)827263605 Agentura, která vytvořila originální záznam: ABA001 Jazyk katalogizace: cze Konspekt (záhlaví): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Třídník MDT: 641/642 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: 641.55 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (035) Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (038.072) Identifikátor vydání: MRF Autor: Bittermann, Josef Kód role: autor Název (*): Velký český kuchařský lexikon / Údaj o odpovědnosti atd.: podle původního vydání z roku 1939, které z české kuchyně a kuchyně jiných národů sestavil Josef Bittermann ; edičně upravili a náležitými předmluvami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo Místo vzniku: Praha : Jméno nakladatele: Dauphin, Datum vzniku (*): 2012 Rozsah: 783 s. : Další fyzické údaje: il. ; Rozměr: 25 cm Údaj o edici: Sporáček ; Označení svazku/pořadí: sv. 5 Obecná poznámka: Terminologický slovník ; Obsahuje rejstříky Resumé: Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Nakladatelská anotace. Kráceno. ; Seznam pokrmů s jejich názvy ve francouzštině, němčině, angličtině, případně v jiném jazyce, povšechným popisem přípravy a základních surovin (bez udání množství). Téma (záhlaví): kuchařství ; příprava jídel Forma/Žánr Záhlaví: příručky ; výkladové slovníky Jméno osoby (záhlaví): Sádlo, Jiří Kód role: autor úvodu atd. ; editor Jméno osoby (záhlaví): Faktor, Viktor, 1944- Kód role: autor úvodu atd. ; editor Unif. název (záhlaví): Sporáček 900a: ABA001 900b: 17 Sigla: ABE320 Signatura díla: D7683 Šifra zpracovatele: 005553029 |
Recenze
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
Žádné příspěvky