Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Návěští : -----nam a22------a 4500
Fyzický popis: ta
Číslo záznamu v NB: cnb002435844
ISBN: 978-80-7272-430-7
Zpřesnění: (váz.)
Systémové kontrolní číslo: (OCoLC)827263605
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABA001
Jazyk katalogizace: cze
Konspekt (záhlaví): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641
Podpole NK: 19
Třídník MDT: 641/642
Identifikátor vydání: MRF
Třídník MDT: 641.55
Identifikátor vydání: MRF
Třídník MDT: (035)
Identifikátor vydání: MRF
Třídník MDT: (038.072)
Identifikátor vydání: MRF
Autor: Bittermann, Josef
Kód role: autor
Název (*): Velký český kuchařský lexikon /
Údaj o odpovědnosti atd.: podle původního vydání z roku 1939, které z české kuchyně a kuchyně jiných národů sestavil Josef Bittermann ; edičně upravili a náležitými předmluvami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo
Místo vzniku: Praha :
Jméno nakladatele: Dauphin,
Datum vzniku (*): 2012
Rozsah: 783 s. :
Další fyzické údaje: il. ;
Rozměr: 25 cm
Údaj o edici: Sporáček ;
Označení svazku/pořadí: sv. 5
Obecná poznámka: Terminologický slovník ; Obsahuje rejstříky
Resumé: Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Nakladatelská anotace. Kráceno. ; Seznam pokrmů s jejich názvy ve francouzštině, němčině, angličtině, případně v jiném jazyce, povšechným popisem přípravy a základních surovin (bez udání množství).
Téma (záhlaví): kuchařství ; příprava jídel
Forma/Žánr Záhlaví: příručky ; výkladové slovníky
Jméno osoby (záhlaví): Sádlo, Jiří
Kód role: autor úvodu atd. ; editor
Jméno osoby (záhlaví): Faktor, Viktor, 1944-
Kód role: autor úvodu atd. ; editor
Unif. název (záhlaví): Sporáček
900a: ABA001
900b: 17
Sigla: ABE320
Signatura díla: D7683
Šifra zpracovatele: 005553029

Recenze

Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.
[Loading...]
Žádné příspěvky