LDR -----nam a22------a 4500 001 001000001173181 003 CZ-PrNPU 005 20160331095149.0 007 ta 008 130116s2012----xr-a---e-f----001-0-cze| 015 $acnb002435844 020 $a978-80-7272-430-7$q(váz.) 035 $a(OCoLC)827263605 040 $aABA001$bcze 072 7 $a641$xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919$919 080 $a641/642$2MRF 080 $a641.55$2MRF 080 $a(035)$2MRF 080 $a(038.072)$2MRF 100 1 $aBittermann, Josef$7xx0080903$4aut 245 10 $aVelký český kuchařský lexikon /$cpodle původního vydání z roku 1939, které z české kuchyně a kuchyně jiných národů sestavil Josef Bittermann ; edičně upravili a náležitými předmluvami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo 260 $aPraha :$bDauphin,$c2012 300 $a783 s. :$bil. ;$c25 cm 490 1 $aSporáček ;$vsv. 5 500 $aTerminologický slovník 500 $aObsahuje rejstříky 520 $aNové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Nakladatelská anotace. Kráceno. 520 $aSeznam pokrmů s jejich názvy ve francouzštině, němčině, angličtině, případně v jiném jazyce, povšechným popisem přípravy a základních surovin (bez udání množství). 650 04 $akuchařství$7ph115027 650 04 $apříprava jídel$7ph634637 655 7 $apříručky$7fd133209 655 7 $avýkladové slovníky$7fd133855 700 1 $aSádlo, Jiří$7jo2013742480$4aui$4edt 700 1 $aFaktor, Viktor,$d1944-$7jn20000400655$4aui$4edt 900 $aABA001$b17 910 $aABE320$bD7683 997 $tKN 998 $a005553029