Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
LDR    -----nam a22------a 4500
001    001000001173181
003    CZ-PrNPU
005    20160331095149.0
007    ta
008    130116s2012----xr-a---e-f----001-0-cze|
015    $acnb002435844
020    $a978-80-7272-430-7$q(váz.)
035    $a(OCoLC)827263605
040    $aABA001$bcze
072  7 $a641$xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919$919
080    $a641/642$2MRF
080    $a641.55$2MRF
080    $a(035)$2MRF
080    $a(038.072)$2MRF
100 1  $aBittermann, Josef$7xx0080903$4aut
245 10 $aVelký český kuchařský lexikon /$cpodle původního vydání z roku 1939, které z české kuchyně a kuchyně jiných národů sestavil Josef Bittermann ; edičně upravili a náležitými předmluvami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo
260    $aPraha :$bDauphin,$c2012
300    $a783 s. :$bil. ;$c25 cm
490 1  $aSporáček ;$vsv. 5
500    $aTerminologický slovník
500    $aObsahuje rejstříky
520    $aNové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Nakladatelská anotace. Kráceno.
520    $aSeznam pokrmů s jejich názvy ve francouzštině, němčině, angličtině, případně v jiném jazyce, povšechným popisem přípravy a základních surovin (bez udání množství).
650 04 $akuchařství$7ph115027
650 04 $apříprava jídel$7ph634637
655  7 $apříručky$7fd133209
655  7 $avýkladové slovníky$7fd133855
700 1  $aSádlo, Jiří$7jo2013742480$4aui$4edt
700 1  $aFaktor, Viktor,$d1944-$7jn20000400655$4aui$4edt
900    $aABA001$b17
910    $aABE320$bD7683
997    $tKN
998    $a005553029

Recenzie

Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.
[Loading...]
Žiadne príspevky