Detail dokumentu
Návestie : -----nam a22------a 4500 Fyzický popis: ta Číslo záznamu v NB: cnb002435844 ISBN: 978-80-7272-430-7 Spresnenie: (váz.) Systémové kontrólne číslo: (OCoLC)827263605 Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: ABA001 Jazyk katalogizácie: cze Konspekt (záhlavie): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Triednik MDT: 641/642 Identifikátor vydaní: MRF Triednik MDT: 641.55 Identifikátor vydaní: MRF Triednik MDT: (035) Identifikátor vydaní: MRF Triednik MDT: (038.072) Identifikátor vydaní: MRF Autor: Bittermann, Josef Kód role: autor Hlavný názov: Velký český kuchařský lexikon / Údaj o zodpovednosti atď.: podle původního vydání z roku 1939, které z české kuchyně a kuchyně jiných národů sestavil Josef Bittermann ; edičně upravili a náležitými předmluvami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo Miesto vydania: Praha : Meno nakladateľa: Dauphin, (Dátum) rok vydania: 2012 listov obrazových príloh: 783 s. : Ďalšie fyzické údaje: il. ; Rozmer: 25 cm Údaj o edícii: Sporáček ; Označenie zväzku/poradie: sv. 5 Všeobecná poznámka: Terminologický slovník ; Obsahuje rejstříky Resumé: Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Nakladatelská anotace. Kráceno. ; Seznam pokrmů s jejich názvy ve francouzštině, němčině, angličtině, případně v jiném jazyce, povšechným popisem přípravy a základních surovin (bez udání množství). Vecná téma (záhlavie): kuchařství ; příprava jídel Žáner/forma (záhlavie): příručky ; výkladové slovníky Meno osoby (záhlavie): Sádlo, Jiří Kód role: autor úvodu atď. ; editor Meno osoby (záhlavie): Faktor, Viktor, 1944- Kód role: autor úvodu atď. ; editor Unif. názov (záhlavie): Sporáček 900a: ABA001 900b: 17 Sigla: ABE320 Signatúra: D7683 998a: 005553029 |
Recenzie
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.
Žiadne príspevky